Aniel in zijn fietsenwinkel

Al 3 jaar zit Aniel met zijn sociale onderneming Fietsenwinkel B75 in Winkelcentrum Boven 't Y. En dat bevalt hartstikke goed. 

"𝘞𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘤𝘪𝘢𝘭𝘦 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘳𝘦𝘦𝘬𝘴 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵𝘦𝘯. 𝘐𝘯 𝘥𝘦 𝘧𝘪𝘦𝘵𝘴𝘦𝘯𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘧𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘰𝘵 𝘥𝘦 𝘢𝘳𝘣𝘦𝘪𝘥𝘴𝘮𝘢𝘳𝘬𝘵. 𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘯𝘢𝘢𝘴𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘰𝘰𝘬 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘶𝘳𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘳𝘢𝘯𝘥𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘢𝘴𝘪𝘦𝘭𝘻𝘰𝘦𝘬𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘶𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘳𝘢𝘢𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘬𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘣𝘦𝘴𝘤𝘩𝘦𝘳𝘮𝘪𝘯𝘨."

Aniel heeft zelf jarenlang in de zorg gewerkt, maar vond de huidige dagbestedingen niet uitdagend genoeg. Toen hij later bij een grote fietsenexporteur werkte vond hij de perfecte combinatie in zijn fietsenwinkel B75.

"𝘍𝘪𝘦𝘵𝘴𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘯𝘢𝘮𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘵𝘰𝘦𝘨𝘢𝘯𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘧𝘪𝘦𝘵𝘴𝘦𝘯. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘭𝘢𝘢𝘨𝘥𝘳𝘦𝘮𝘱𝘦𝘭𝘪𝘨 𝘰𝘮 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘣𝘪𝘯𝘥𝘵 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘦𝘯."

Dankzij zijn grote netwerk en expertise is B75 een succes geworden. 

"𝘋𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘭 𝘭𝘢𝘴𝘵𝘪𝘨 𝘨𝘦𝘸𝘦𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘭𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘩𝘢𝘢𝘭𝘥. 𝘞𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘩𝘢𝘳𝘵𝘴𝘵𝘪𝘬𝘬𝘦 𝘭𝘦𝘶𝘬𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦 𝘥𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯. 𝘋𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘶𝘤𝘤𝘦𝘴. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘺; 𝘸𝘦 𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯, 𝘩𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘧𝘦𝘭𝘵𝘦𝘯𝘯𝘪𝘴𝘵𝘰𝘦𝘳𝘯𝘰𝘰𝘪𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘢𝘭𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯."

Bij Fietsenwinkel B75 kan je terecht voor tweedehands fietsen, reparaties, onderhoud en revisie van fietsen. Daarnaast verkopen ze ook nieuwe en elektrische fietsen. Dus rijd snel een keertje langs. 

Lees ook het artikel over Moniek van NLtraining of het bijzondere verhaal van Casper.