"Ik vind het belangrijk om iedereen een glimlach te geven..."

Casper in Winkelcentrum Boven 't Y

Misschien heb je hem al zien lopen met z'n prikker of een grote glimlach op zijn gezicht. Sinds een paar weken werkt Casper in Winkelcentrum Boven 't Y. Benieuwd wat hij doet en waarom? Lees het hieronder.

"𝘐𝘬 𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘈𝘭𝘣𝘦𝘳𝘵 𝘏𝘦𝘪𝘫𝘯, 𝘑𝘶𝘮𝘣𝘰 𝘔𝘤𝘋𝘰𝘯𝘢𝘭𝘥𝘴, 𝘒𝘍𝘊 𝘦𝘯 𝘓𝘪𝘥𝘭. 𝘜𝘪𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘻𝘰𝘦𝘬 𝘣𝘭𝘦𝘦𝘬 𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘻𝘸𝘦𝘳𝘧𝘢𝘧𝘷𝘢𝘭 𝘶𝘪𝘵 𝘩𝘶𝘯 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘴 𝘬𝘸𝘢𝘮 𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘨𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘸𝘢𝘵 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘰𝘦𝘯. 𝘌𝘭𝘬𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘣𝘦𝘨𝘪𝘯 𝘪𝘬 𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘷𝘶𝘪𝘭𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘳𝘪𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘳𝘰𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘵 𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶𝘮. 𝘐𝘬 𝘭𝘰𝘰𝘱 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘯𝘢 𝘮𝘦𝘦𝘴𝘵𝘢𝘭 𝘳𝘰𝘯𝘥 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘬𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘪𝘬 𝘣𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘴 𝘬𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘱𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘰𝘮 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘢𝘢𝘵𝘫𝘦 𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘪𝘦𝘳𝘴 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘮𝘪𝘫 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯."

Winkelcentrum Boven 't Y heeft een nieuw project gestart; sociale meerwaarde waarin we graag met de buurt samenkomen en elkaar sociaal betrekken. Casper is ook een onderdeel van dit plan.

"𝘐𝘬 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘮 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘭𝘪𝘮𝘭𝘢𝘤𝘩 𝘵𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘦𝘳 𝘣𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘱𝘦𝘯 𝘰𝘧 𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘭𝘦𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘢𝘢𝘵𝘫𝘦 𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘣𝘪𝘫𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥 𝘰𝘰𝘬 𝘢𝘭 𝘣𝘦𝘸𝘰𝘯𝘦𝘳𝘴 𝘨𝘦𝘩𝘢𝘥 𝘥𝘪𝘦 𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘴𝘫𝘰𝘶𝘸𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 20 𝘴𝘰𝘰𝘳𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘭𝘰𝘰𝘱 𝘪𝘬 𝘮𝘦𝘦 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨 𝘪𝘬 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘦𝘦𝘯 𝘻𝘢𝘬 𝘣𝘳𝘰𝘰𝘥𝘫𝘦𝘴 𝘪𝘯 𝘮𝘪𝘫 𝘩𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘦𝘥𝘳𝘶𝘬𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘺 𝘣𝘦𝘥𝘢𝘯𝘬𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘨𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯! 𝘋𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘰𝘦 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳."

Winkelcentrum Boven 't Y is geen onbekende plek voor Casper. Als een echte Amsterdammer is hij hier vlakbij opgegroeid.

"𝘐𝘬 𝘬𝘸𝘢𝘮 𝘷𝘳𝘰𝘦𝘨𝘦𝘳 𝘣𝘪𝘫𝘯𝘢 𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘪𝘯 𝘞𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶𝘮 𝘉𝘰𝘷𝘦𝘯 ’𝘵 𝘠. 𝘕𝘶 𝘪𝘬 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨 𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘦𝘳 𝘻𝘰𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘥. 𝘏𝘦𝘵 𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘨𝘰𝘦𝘪𝘦 𝘬𝘢𝘯𝘵 𝘰𝘱𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘩𝘰𝘰𝘱 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘵𝘦 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯."

Benieuwd naar wat Boven 't Y nog meer doet op het gebied van duurzaamheid? Lees ook dit artikel!