Praktische informatie

Wat kost parkeren?

Parkeren is gratis op zondag de gehele dag en op zaterdag tot 12:00 uur. Op andere dagen geldt betaald parkeren. Het parkeertarief is €1,60 per uur. Lees meer over parkeren.

 

Gevonden voorwerpen

Voor het afgeven en opvragen van alle gevonden voorwerpen kun je je melden bij Blokker op Buikslotermeerplein 82 (middenplein). Zij beheren voor ons de Gevonden Voorwerpen. 

 

Koopavond

De vaste koopavond op ons winkelcentrum is op donderdag. De winkels zijn op koopavond geopend tot 20:00 uur.

 

Koopzondagen

Ons winkelcentrum is elke zondag geopend van 12:00 - 17:00 uur. Alleen op sommige feestdagen zijn we niet geopend op de zondag. Zie de websitepagina van de winkels voor eventuele afwijkende openingstijden.

 

Openbare toiletten, invalide toiletten & verschoningsruimtes voor baby’s

De openbare toiletten van het Buikslotermeerplein kun je vinden tussen de Rabobank en de achteringang van de Hema, aan de noordelijke kant van het winkelcentrum, op adres: Buikslotermeerplein 229. Beide toiletten zijn geschikt voor MIVA’s en beschikken over kinder-verschoontafels. Het invalidentoilet bevindt zich aan de linkerkant en is voorzien van een automatische deur en een noodalarm. Betaling uitsluitend met pin.
Er zijn ook toiletten op de volgende locaties: McDonald's, KFC, HEMA, Decathlon en van ma t/m vrij tijdens reguliere openingstijden, in het stadsdeelkantoor. 

 

Pakketpunten"

Het ophalen of afgeven van pakketten kan op diverse locaties.

Voor DHL: Lidl (self service), HEMA, Intertoys, Blokker en/of Ramada GSM.

Voor Postnl: Quick Mobile Repair, Boven t’ Y GSM, Primera en/of Mediamarkt.

Voor Bol.com: Albert Heijn.

 

Geldautomaten

Er zijn 3 geldautomaten in ons winkelcentrum: 1 in Albert Heijn, 1 bij de Rabobank en de Geldmaat.

 

Pasfoto’s en/of documenten

Voor officiële, gecertificeerde pasfoto’s kun je terecht bij Pasfoto Amsterdam, Cartridge depot en H+B Kledingreparaties.

Voor het aanvragen en/of verlengen van een paspoort, ID-kaart, rijbewijs of andere gemeente-documenten kun je terecht bij het stadsdeelkantoor op Buikslotermeerplein 2000.

 

Cadeaukaarten, verjaardagskaarten en postzegels

Postzegels, verjaardags- en/of cadeaukaarten kun je vinden bij Albert Heijn, Jumbo, Primera, Lidl, Boekenvoordeel en/of de Boekhandel van Noord.

 

Schoen en sleutelservice

Voor schoenreparaties en nieuwe sleutels kun je terecht bij Dr. Shoe of bij Paul’s Schoenreparatie & Sleutelservice & Kledingreparatie.

 

Stomerij en kledingreparaties

Bij Stomerij Propershop, H+B Kledingreparaties en Jumbo (stomerijservice Doffi), kun je je kleding laten wassen en eventueel laten strijken. Kledingreparaties kun je regelen bij Paul’s Schoenreparatie & Sleutelservice & Kledingreparatie en H+B Kledingreparaties. 

Autowassen

Tankstation Argos, aan de noordelijke kant van het plein naast parkeergarage Boven ’t Y, heeft een wasstraat, er zijn wasboxen en er zijn stofzuigers beschikbaar.

 

Fietsen-, brommer- en scooterstalling

Rondom ons winkelcentrum vind je meerdere, onbewaakte, plekken om jouw fiets neer te zetten. Toch liever een overdekte stalling? Bij Metrostation Noord kun je terecht bij een bewaakte fietsenstalling. Meer informatie over tarieven en in/uitchecken vind je via https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/fiets/fietsenstallingen/  

 

Taxi

Naast Bloembinderij Zwaan aan de zuidelijke kant van het winkelcentrum, vind u een taxistandplaats. Zie de plattegrond https://www.boventy.nl/plattegrond

 

Openbaar vervoer

Winkelcentrum Buikslotermeerplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes aan de noordelijke kant bij de bomenparkeergarage Boven ’t Y, aan de oostelijke kant voor Albert Heijn en aan de westkant achter het stadsdeelkantoor bij halte Noord van de Noord/Zuidlijn die naar het Centraal Station gaat.

De OV chipkaart opladen kan bij Albert Heijn, Jumbo, Primera of bij metrostation Noord. 

Alle informatie over buslijnen vind je op https://9292.nl

 

AED’s

AED’s bevinden zich op een aantal locaties op het winkelcentrum. Zie hiervoor de plattegrond https://www.boventy.nl/plattegrond

 

Kan ik winkelruimte huren/kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen en/of huren van winkelruimte op ons winkelcentrum, neem dan contact op met een makelaar. Er zijn diverse makelaars op en rondom ons winkelcentrum. 

 

Andere vraag?

Heeft u een vraag die niet op deze pagina wordt beantwoord? Gebruik dan ons contact-formulier.