"Dat vind ik het fijne aan Noord..."

Nick in zijn zaak van New York Pizza

Nick zit nu al 4 jaar met zijn New York Pizza filiaal in Winkelcentrum Boven 't Y. Hij is een echte Amsterdammer die in Noord is gaan wonen om dat Amsterdamse gevoel te houden. 

"𝘐𝘬 𝘬𝘰𝘮 𝘶𝘪𝘵 𝘥𝘦 𝘑𝘰𝘳𝘥𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘮𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭. 𝘕𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘪𝘴 𝘯𝘰𝘨 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘈𝘮𝘴𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦𝘳𝘥 𝘴𝘵𝘦𝘦𝘥𝘴 𝘮𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘑𝘰𝘳𝘥𝘢𝘢𝘯. 𝘝𝘳𝘰𝘦𝘨𝘦𝘳 𝘬𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘫𝘦 𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘶𝘳𝘮𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘦𝘥 𝘫𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘢𝘬𝘬𝘪𝘦 𝘬𝘰𝘧𝘧𝘪𝘦 𝘦𝘯 𝘯𝘶 𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘵 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳. 𝘛𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘕𝘰𝘰𝘳𝘥 𝘮𝘦𝘳𝘬 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦𝘭 𝘮𝘦𝘦𝘳. 𝘐𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘶𝘳𝘵 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘬 𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘩𝘪𝘦𝘳. 𝘋𝘢𝘵 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘧𝘪𝘫𝘯𝘦 𝘢𝘢𝘯 𝘕𝘰𝘰𝘳𝘥. 𝘎𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘭𝘬𝘢𝘢𝘳 𝘬𝘭𝘢𝘢𝘳 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯. 𝘌𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘮𝘪𝘹𝘵, 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘵 𝘥𝘦 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘰𝘶𝘥𝘦 𝘈𝘮𝘴𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘯𝘶 𝘰𝘰𝘬 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘸𝘰𝘯𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘺𝘶𝘱𝘱𝘦𝘯 𝘦𝘳𝘣𝘪𝘫. 𝘞𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘯𝘶 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘴 𝘷𝘦𝘨𝘢𝘯 𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢'𝘴 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘥𝘪𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘬𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴."

Iets heel anders

Het is bijzonder hoe Nick uit de Jordaan en met een hele andere studie op zak toch eindigt met een New York Pizza filiaal op het Buikslotermeerplein.

"𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘷𝘳𝘰𝘦𝘨𝘦𝘳 𝘣𝘪𝘫 𝘕𝘦𝘸 𝘠𝘰𝘳𝘬 𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢 𝘨𝘦𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯𝘴 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘴𝘵𝘶𝘥𝘪𝘦 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘯𝘢 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘥𝘳𝘪𝘫𝘧𝘴𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘣𝘦𝘷𝘪𝘦𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘵. 𝘌𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘭𝘰𝘰𝘱 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘮𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘵𝘰𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘴 𝘧𝘳𝘢𝘯𝘤𝘩𝘪𝘴𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘰𝘯𝘯𝘦𝘯. 𝘌𝘤𝘩𝘵 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘬 𝘨𝘦𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘭 𝘷𝘢𝘯. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘢𝘳𝘥 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘰𝘰𝘳𝘵 𝘦𝘳𝘣𝘪𝘫. 𝘑𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘵𝘰𝘤𝘩 𝘮𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦 𝘫𝘰𝘯𝘨𝘦𝘯𝘴, 𝘣𝘦𝘦𝘵𝘫𝘦 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘢𝘵𝘴𝘤𝘩𝘰𝘧𝘧𝘪𝘦𝘴 𝘥𝘶𝘴 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘸𝘦𝘭 𝘱𝘪𝘵𝘵𝘪𝘨 𝘴𝘰𝘮𝘴. 𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘬 𝘬𝘢𝘯 𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘭 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘮𝘦𝘦 𝘰𝘮𝘨𝘢𝘢𝘯."

Nick is altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Lijkt het je leuk om in dit team te werken? Neem even contact met Nick op via hun Facebook. 

Benieuwd naar andere verhalen van ondernemers? Lees meer over Aniel en zijn sociale onderneming of Moniek van NL Training