Het Schouw

 

 

De zomeragenda van Huis van de Buurt - Het Schouw is bekend! De hele maand augustus zijn er leuke activiteiten; van sport- tot spelthema's en van persoonlijke verzorging tot creativiteit, er is voor ieder wat wils!

 

Haal het doek maar op! 

Op donderdagmiddag haalt Huis van de Buurt - Het Schouw spreekwoordelijk doek op voor een artiest, film, bingo, dj of vul maar in. Het wordt sowieso een gezellige middag, met een lach en een traan, maar ook een kopje koffie/thee en in de pauze een lekker sapje en een kleine snack. Eenmaal in de maand is er een Café Rosé middag, speciaal voor mensen die niet in hokjes denken.

Deze maand o.a. in het programma:

  • Donderdag 3 augustus: Café Rosé: De Roze Vlinders
  • Woensdag 9 augustus: Professor Russolo
  • Donderdag 10 augustus: Filmmiddag
  • Donderdag 17 augustus: Bingo Horecaplein Boven 't Y
  • Donderdag 24 augustus: Inge en Klaas
  • Donderdag 31 augustus: Danspaleis

Pasar Zomermarkt

De markt bestaat uit een ochtendprogramma met een workshop waaiers en muziek, koffie drinken met spekkoek, en de kraampjes uiteraard, u kunt een polaroid foto laten maken bij een rikshaw en er is een tombola met prijsjes tussen de middag. Daarnaast is er een saté kraam, maar ook een Indische hapjeskraam en in de middag een Indisch optreden. .

Hopelijk allemaal buiten op ons dakterras, de kraampjes zijn her en der in en om het huis op zaterdag 19 augustus van 10:30 - 15:00 uur. Kom lekker eten, shoppen en genieten.

 

Benieuwd naar de complete agenda? Open deze hier in pdf:

Agenda-HvdB-Het-Schouw-#08-augustus-2023.pdf