Win een VIP arrangement voor Cinekid!

Twee kinderen in het MediaLab van Cinekid

 

Heb jij al over de film Matties gehoord? Op het Cinekid festival kan jij tickets voor de première winnen! Niet alleen jij, maar ook 4 van jouw vrienden mogen naar deze film. Daarnaast krijgen jullie allemaal een ticket voor het MediaLab, een goodiebag en nog iets lekkers. Zo wordt het Cinekid festival voor jou en vier vrienden een groot feest. 

Deze luxe valt onder het VIP arrangement dat jij kan winnen! Wil jij ook meedoen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via deze link en maak kans op deze geweldige prijs! 

 

Matties

De filmpremière van Matties speelt op 20 oktober om 13:00 uur. Matties is een spannend jeugddrama waarin Ilias (12) ziet hoe Younes, Ilias’ rechtgeaarde vriend en grote voorbeeld, bij een vergismoord om het leven komt. De rouwende Ilias zoekt daarna troost bij een criminele kennis, die hem opbeurt met de belofte van het snelle geld. Lukt het Ilias om dit gevaarlijke leven te weerstaan? 

 

Actievoorwaarden

Als je mee doet met de winactie, ga je akkoord met de onderstaande actievoorwaarden:

  • Over de uitslag van de actie wordt niet gecorrespondeerd
  • Bij het winnen van de prijs gaat de winnaar akkoord dat er een foto wordt gemaakt, van de winnaar met de prijs, welke gedeeld zal worden op de sociale media kanalen van Winkelcentrum Boven 't Y
  • De prijs moet worden opgehaald door de winnaar in Winkelcentrum Boven 't Y
  • Deelnemer mag met 1 email adres per persoon meedoen
  • Elke deelnemer kan maximaal 1 keer winnen
  • Het VIP arrangement mag niet worden doorverkocht in zijn geheel of in delen en is persoonsgebonden
  • De winnaar en 4 metgezellen moeten de filmpremière van de film 'Matties' kunnen bijwonen op maandag 20 oktober 2022 om 13:00 uur

De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 17 oktober! Klik hier om mee te doen!

 

Meer weten over Cinekid Festival? Dat lees je hier.