Cinekid festival start met een Opblaasbios!

Cinekid Buikslotermeerplein

 

Het grootste film- en mediafestival ter wereld voor kinderen, Cinekid Festival, gaat bijna van start! Op het Buikslotermeerplein krijgt het festival een voorzet: zaterdag 8 oktober is op het Horecaplein de Cinekid Opblaasbios!

 

Op deze dag zie je de leukste, mooiste en grappigste korte films voor alle leeftijden, speciaal geselecteerd door Cinekid. De Cinekid Opblaasbios reist de week voor de herfstvakantie naar verschillende plekken in Amsterdam en zo ook op 8 oktober naar winkelcentrum Boven 't Y op het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord!

 

Hierna staat de Cinekid Opblaasbios de hele herfstvakantie op het Cinekid Festival-terrein bij Pathé Amsterdam Noord! Voor Cinekid festival kan je met je stadspas voor €1 de nieuwste films en series kijken of het MediaLab bezoeken met de vetste games, VR en workshops. Koop hiervoor je kaartje vanaf 29 september op cinekid.nl/stadspas. Cinekid Festival is van 15 tot 21 oktober!

Bekijk het hele Cinekid programma op: cinekid.nl

Boven 't Y heeft een gave Cinekid winactie. Tot 17 oktober kun je meedoen en maak je kans op een Cinekid première VIP-arrangement voor 5 personen. Hoe je meedoet? Dat lees je hier