De Winter Lichtjesshow is van start

Winter lichtjesshow

 

 

Dit najaar is Winkelcentrum Boven 't Y het winters wonderland van Amsterdam Noord. Een feestelijke Winter Lichtjesshow betovert jaarlijks de bezoekers en geeft een unieke sfeer aan het winkelcentrum. Inmiddels is de show een begrip in Amsterdam Noord. Of je nou in Noord woont of niet: de Winter Lichtjesshow in Winkelcentrum Boven ’t Y is zeker een bezoekje waard.

Alle sfeervolle lampjes hangen en de spectaculaire poppen zijn inmiddels neergezet. De poppen trekken massaal de aandacht van jong en oud, want wie kent deze figuren nou niet? ;-) Kinderen kijken hun ogen uit wanneer ze door het winkelcentrum lopen, doen een tour langs alle poppen en spelen er omheen. 

Het is dan ook geen verrassing dat veel bezoekers met de camera een rondje langs alle poppen doen. Selfies, sfeerfoto's, video's; iedereen wil de Winter Lichtjeshow vastleggen en delen met hun vrienden en familie. 

Tip: bekijk de show ook eens aan het eind van de middag/begin van de avond, wanneer het buiten donker wordt. De lichtjes schitteren dan extra mooi!

 

Wij spraken een aantal bezoekers in het winkelcentrum over de Winter Lichtjesshow:

- ''Mijn kids zijn gek op de poppen, voor ons is dit echt een uitje!''

- ''Wij zijn trouwe bezoekers van het winkelcentrum. De show geeft echt sfeer aan het winkelcentrum en maakt het extra leuk om hier te winkelen!''

- ''Een tripje naar Parijs is niet nodig, wij hebben deze figuren gewoon om de hoek.''

 

Heb jij een tof verhaal of een mooie foto die wij mogen delen op onze Facebook en Instagram bij de Winter Lichtjesshow, gebruik dan #boventy en tag ons in jouw bericht. 

Kom langs in Winkelcentrum Boven 't Y en laat je betoveren door de spectaculaire Winter Lichtjesshow! Zien we je snel? De show is er t/m 26 december. 

 

Win €1000,- shoptegoed tijdens de Winter Lichtjesshow

Om te vieren dat de Winter Lichtjesshow van start is geven we 1 keer €1000,- shoptegoed weg! Een geweldig shopbudget met de feestdagen op komst. Meedoen is heel simpel! Je leest hier hoe je kans maakt op deze mooie prijs. Najaarsactiviteiten tijdens de Winter Lichtjesshow

Tijdens de Winter Lichtjesshow zijn er verschillende leuke activiteiten in het winkelcentrum. Houd Facebook en Instagram goed in de gaten om niks te missen en bekijk de evenementen agenda.  

Update 28 december 2021: Inmiddels zijn de poppen vertrokken uit het winkelcentrum. 
 

Collage Winter in Noord