Winkels open? Fietsers lopen!

Winkels open fietsers lopen

We maken het winkelcentrum aangenamer met kleurige hanging baskets en extra groen. Houten banken en pilaren vervangen het aluminium, waardoor we de grijze uitstraling verminderen en het winkelcentrum gezelliger maken. Ook de picknicktafels en wachtbankjes worden goed gebruikt.

Waar nu nog ruimte voor verbetering is, is het beperken van het aantal fietsers in Boven 't Y. Winkelcentrum Boven 't Y is een wandelgebied; fietsen is niet toegestaan. Ondanks eerdere pogingen met spandoeken, is het doel: "Winkels open, fietsers lopen." nog niet wat het moet zijn. We werken aan een nieuwe oplossing om fietsen op het winkelcentrum te beperken.

Help ons met het verzorgen van een fijn en veilig winkelcentrum.

Bedankt namens centrummanager Daan Woudhuysen.

Tel: 06-27071599
E-mail: daan.woudhuysen@boventy.nl