Laat Boven 't Y jouw droom uitkomen?

Kerstdroom

De feestelijke kerstperiode nadert snel en bij Boven 't Y willen we jou de kans geven om je dromen waar te maken! Of je nu iemand anders een speciaal cadeau wil geven of jezelf wil verwennen, het is tijd om te durven dromen.Β 

🌟 Durf te Dromen - Gaat jouw kerstwens in vervulling?

Boven 't Y nodigt je uit om je kerstwens** in te sturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een onvergetelijk diner met je gezin in het ronddraaiende restaurant op de 19e etage van de A'DAM Toren? Of misschien wil je Amsterdam op een nieuwe manier verkennen tijdens een betoverende rondvaart door de grachtengordels? Groot bierliefhebber en wil je samen met je vrienden weleens meer te weten komen over dat Heineken biertje door een rondleiding te krijgen in de Heineken Experience?

🎁 Hoe werkt het?

Vul hier het formulier in met jouw kerstwens. Of het nu een droom is van jezelf of een verrassing voor iemand anders, wie weet kunnen wij je droom uit laten komen!

πŸŽ„Droomboom

De prachtige lichtshow van de droomboom op het HEMA-plein is een betoverend spektakel van 5000 warm witte lampen en 2800 kleurrijke lampen inclusief kerstmuziek! 🎢🌟 Elke dag vanaf 13:00 uur tot 21:00 uur kun je ieder kwartier genieten van een schitterende lichtshow. Dat zijn vier verschillende lichtshows per uur! πŸ•βœ¨ Scan de QR-code op de boom en stuur je droom in!

**De ondernemersvereniging kan een droom van maximaal €1000,- euro laten uitkomen. De winnaar krijgt rond Kerst bericht.