Het basketbalveld van het Buikslotermeerplein

basketbalveld

 

 

Het Buikslotermeerplein heeft sinds maart een nieuw basketbalveld en daar wordt al goed gebruik van gemaakt. Speel nu een potje tegen je buurman of bepaal voor eens en voor altijd wie de beste speler van jouw vriendengroep is! 

Het Basketbalveld is ontworpen door studenten Melanie Zwezerijnen, Sanne Engelmann, Jessica van der Leest, Nick Blok en Haike Blommestijn van Hogeschool Inholland. Ook veel andere partijen hebben meegewerkt om het idee te realiseren voor Amsterdam Noord. Een van deze partijen is bijvoorbeeld Urban Leisure & Tourism lab Amsterdam en 3X3 Unites. 

Voordat dit basketbalveld er was, stond er alleen een skatebaan. De buurtbewoners zijn super blij met het basketbalveld.

"𝘌𝘳 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘣𝘢𝘴𝘬𝘦𝘵𝘣𝘢𝘭𝘭𝘦𝘳𝘴 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘶𝘳𝘵. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘭𝘦𝘶𝘬𝘦𝘳 𝘰𝘮 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘵𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘻𝘪𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘨𝘢𝘮𝘦𝘯."

 

Externe video URL