In gesprek met Centrummanager Daan!

Daan centrummanagerCentrummanager Daan Woudhuysen is 2,5 jaar werkzaam bij Winkelcentrum Boven 't Y. Daarvoor werkte hij bij Jamin en ook is hij werkzaam geweest bij V&D als bedrijfsleider. Daar ligt ook meteen de connectie met het winkelcentrum; de laatste V&D waar hij werkte was die in Boven 't Y. Waarom de volgende stap centrummanager van Boven 't Y was? Dat vertelt hij ons.


"Dit is op een hele andere manier retailen, door de omgang met ondernemers. Het is nog steeds retail, maar dan zonder het verkopen. Ook wist ik dat Boven 't Y als gebied enorm in ontwikkeling was en ik vond het leuk om daar een bijdrage aan te leveren. Het verschil is wel dat in retail alles heel snel gaat en dat zo'n proces bij de gemeente vele malen langer duurt. Dat was wel flink wennen. Er zijn heel veel belangen waar je rekening mee moet houden."

Waar hard aan gewerkt wordt is de visualiteit en sfeer; de houten kolommen, de baskets met bloemen , toevoegingen van gras op plekken en de lampionnen die nu hangen, dat maakt dat het winkelcentrum nu een veel vrolijkere verblijfsplaats is geworden. Op het HEMA-plein staan de picknicktafels, die worden heel goed gebruikt en ook hier wordt kleur toegevoegd. Het grijze van het centrum is er steeds meer af en het plein begint weer te ademen, zoals Daan dat noemt.

Een belangrijke boodschap van Daan: ''Laten we het gezellig houden met z'n allen en proberen niet te fietsen het is immers een loopgebied, er staan voldoende vuilnisbakken, ik wil iedereen vragen hier gebruik van te maken.''. Samen maken we het winkelcentrum nog leuker, schoner en gezelliger! 

Heb je een goed idee voor het winkelcentrum of een goede tip? Spreek Daan aan in het centrum, stuur een mailtje of bel! Goede idee├źn zijn altijd welkom!