Een nieuwe winkel: Life Interieur

Life Interieur

 

 

Life Interieur is een nieuwe interieurwinkel op het Buikslotermeerplein. Hier doen ze er alles aan om jouw huis te laten stralen! Alper is de trotse eigenaar van deze winkel en ontvangt jou graag in de showroom.

 

"Hiervoor had ik een andere vestiging die veel groter was, maar dat werd iets te veel. Ik ben blij dat ik nu weer een kleinere ruimte heb. Gelukkig heb ik wel nog een verdieping boven, zo kan ik toch veel spullen kwijt."

 

Life Interieur biedt een uitgebreid assortiment meubels en woonaccessoires. Er zijn regelmatig nieuwe items te vinden in de winkel. Van comfortabele Kingsize boxspring bedden tot heerlijk zachte banken en mooie woonaccessoires, hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw interieur compleet te maken.

 

"De bedden stonden eerst beneden. Het was wel een werkje om de bedden naar boven te brengen, maar de indeling is wel beter zo."

 

Bij Life Interieur is het belangrijk dat jij tevreden bent met je aankoop en daarom heb je op banken en bedden maar liefst 2 jaar garantie. Dus als er iets niet in orde is, laat het vooral weten.

 

Ga snel langs de winkel en laat je inspireren door het assortiment.