Ontdek de lente in Winkelcentrum Boven 't Y

Basket

 

 

Het is lente in Winkelcentrum Boven 't Y en dat betekent dat er nieuwe versiering in het winkelcentrum te bewonderen is. De tulpenbakken staan er prachtig bij en de kleurrijke lampionnen hangen ook weer in volle glorie boven het Buikslotermeerplein. Daarnaast hebben we leuk nieuws: de hangende bloembakken worden nog voor Koningsdag opgehangen.

Naast deze prachtige versiering staan er ook veel leuke activiteiten op de planning. Afgelopen zaterdag kon je bijvoorbeeld bloempotjes versieren. Deze bloempotjes zijn gevuld met leuke plantjes en afgeleverd bij Verpleeghuis Het Schouw. Een mooie manier om iets terug te doen voor de gemeenschap en een glimlach te toveren op het gezicht van de bewoners.

Ben je benieuwd naar nog meer leuke activiteiten die in de planning staan? Bekijk dan zeker de agenda. Er staan diverse leuke activiteiten op de planning voor jong en oud. Van workshops tot aan leuke acties en kortingen bij verschillende winkels in het winkelcentrum. Als je er dan toch bent, neem dan ook eens plaats op onze nieuwe houten bankjes! Deze hebben de aluminium bankjes vervangen. 

We hopen je snel te zien bij Winkelcentrum Boven 't Y en wensen je alvast veel plezier tijdens de activiteiten!