"Er is maar 1 plek waar je moet zijn: Het Buikslotermeerplein!"

Daan Woudhuysen

ย 

ย 

Ken jij de centrummanager van Winkelcentrum Boven 't Y al? De man achter alle evenementen en levendigheid van het Buikslotermeerplein? Daan Woudhuysen werkt elke dag met veel passie aan de gezelligheid in het winkelcentrum.ย 

Winkelcentrum Boven 't Y heeft ruim 150 winkels en vult zeker 80.000m2. Daan loopt hier veel rond en merkt op dat er genoeg moet veranderen.

"๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ด๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต. ๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ."

De ondernemers zijn de afgelopen tijd veel meer betrokken bij de gebeurtenissen op het Buikslotermeerplein en de klanten. Boven 't Y telt gemiddeld 140.000 klanten per week!

Er wordt een warmere sfeer gecreรซerd. Niet alleen door de prachtige kerstversiering, maar ook door de vervanging van de ijzeren banken en het plaatsen van volle bloembakken in het voorjaar.ย Daarnaast is de laatste tijd ook meer aan de beveiliging gewerkt. Iedereen moet veilig en rustig kunnen winkelen in Boven 't Y.

Het winkelcentrum heeft veel te bieden voor iedereen. Alle evenementen worden online gedeeld en al het nieuws is actueel.ย 

"๐˜Œ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ 1 ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ: ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜‰๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ!"

In het nieuwsartikel uit het Noord-Amsterdams Nieuwsblad, op pagina 8-9, lees je het uitgebreide verhaal van Daan. Ben jij ook benieuwd geworden? Lees dan het hele artikel hier!ย