"Je kan mensen altijd wel blij maken"

Paul en Marianne

 

 

Marianne en Paul zijn de eigenaren van Paul's Vakschoenmakerij en zijn al 30 jaar in Winkelcentrum Boven ’t Y. Het werk zijn ze nog lang niet zat.

“𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨 𝘩𝘪𝘦𝘳, 𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘭𝘦𝘶𝘬. 𝘏𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘪𝘴 𝘯𝘰𝘰𝘪𝘵 𝘴𝘢𝘢𝘪 𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘬𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘸𝘦𝘭 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯. 𝘔𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘨𝘦𝘩𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘶𝘯 𝘴𝘱𝘶𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘴𝘵𝘶𝘬 𝘪𝘴, 𝘸𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘻𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯. 𝘞𝘪𝘫 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘮𝘰𝘰𝘪 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘻𝘦, 𝘢𝘭𝘴 𝘥𝘢𝘵 𝘬𝘢𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘻𝘦 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘶𝘳 𝘶𝘪𝘵.” 

Als zelfstandig ondernemers kunnen zij weleens de keuze maken om flexibel te zijn en er echt voor de klant te zijn. Ze denken graag met je mee. 

“𝘌𝘳 𝘬𝘸𝘢𝘮 𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘰𝘶𝘸 𝘥𝘪𝘦 𝘨𝘦𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵 𝘪𝘴 𝘶𝘪𝘵 𝘖𝘦𝘬𝘳𝘢ï𝘯𝘦 𝘮𝘦𝘵 𝘩𝘢𝘢𝘳 𝘬𝘪𝘯𝘥. 𝘡𝘦 𝘩𝘢𝘥 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘶𝘨𝘵𝘢𝘴 𝘥𝘪𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘴𝘵𝘶𝘬 𝘸𝘢𝘴 𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘴𝘵𝘢 𝘫𝘦 𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘣𝘪𝘫 𝘴𝘵𝘪𝘭, 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘨𝘦𝘣𝘦𝘶𝘳𝘵 𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘩𝘪𝘦𝘳. 𝘈𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘥𝘢𝘯 𝘻𝘰 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘫𝘦 𝘯𝘦𝘶𝘴 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵, 𝘬𝘪𝘫𝘬 𝘫𝘦 𝘰𝘰𝘬 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘴 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘢𝘭𝘴 𝘮𝘦𝘯𝘴. 𝘋𝘦 𝘳𝘶𝘨𝘵𝘢𝘴 𝘸𝘢𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘯𝘪𝘨𝘦 𝘸𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘩𝘢𝘥 𝘮𝘦𝘵 𝘴𝘱𝘶𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘻𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘬𝘰𝘯 𝘮𝘪𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘯𝘰𝘨 𝘦𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘴 𝘥𝘪𝘦 𝘢𝘭 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘳𝘨𝘦𝘣𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘭𝘢𝘯𝘵, 𝘥𝘪𝘦 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘥𝘢𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘰𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘨𝘦𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘦𝘪𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘮 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯.” 

Paul en Marianne zijn bekend voor velen uit de buurt en spreken minimaal 100 klanten per dag. Dat houdt de dagen ook erg interessant voor hen, maar waar Paul het meest gelukkig van wordt, is de samenwerking met Marianne. 

Heb jij reparatie nodig? Hier ben je aan het juiste adres.