''Mister Shop is een uit de hand gelopen hobby''

Mister Shop Boven 't Y

Mister Shop zit al ruim 31 jaar in Winkelcentrum Boven ’t Y en eigenaar Peter is erg populair. Peter heeft meerdere vestigingen gehad, maar op Buikslotermeerplein zit hij goed en heeft hij nog steeds klanten uit het hele land.

 

"31 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘨𝘦𝘭𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘣𝘦𝘨𝘰𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘔𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘚𝘩𝘰𝘱. 𝘐𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘩𝘦𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘱𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘩𝘢𝘥 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶𝘮. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘯𝘢𝘮𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘏𝘶𝘨𝘰 𝘉𝘰𝘴𝘴 𝘸𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘷𝘦𝘳𝘬𝘰𝘱𝘦𝘯. 𝘖𝘯𝘻𝘦 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭𝘪𝘵𝘦𝘪𝘵 𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘪𝘫 𝘷𝘢𝘯𝘢𝘧 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘣𝘳𝘰𝘦𝘬 𝘵𝘰𝘵 𝘢𝘢𝘯 𝘬𝘰𝘴𝘵𝘶𝘶𝘮 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘰𝘱 𝘮𝘢𝘢𝘵. 𝘞𝘦 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘮𝘢𝘢𝘵 𝘪𝘦𝘮𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘪𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘰𝘯 𝘱𝘢𝘴𝘵. 𝘏𝘦𝘵 𝘷𝘢𝘭𝘵 𝘯𝘢𝘮𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘣𝘪𝘫 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴."

 

Door de jaren heen is Mister Shop meer dan onderdeel van Peter geworden. Peter leeft Mister Shop en dat voelen al zijn klanten aan.

 

"𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵 𝘥𝘦 𝘩𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘦𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘣𝘣𝘺. 𝘐𝘬 𝘩𝘪𝘦𝘭𝘥 𝘮𝘪𝘫 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘣𝘦𝘻𝘪𝘨 𝘮𝘦𝘵 𝘬𝘭𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨. 𝘋𝘦 𝘰𝘮𝘨𝘢𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘶𝘬𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭. 𝘞𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘦𝘦𝘴𝘵 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘥𝘦 𝘪𝘴, 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘻𝘦 𝘷𝘢𝘢𝘬 𝘮𝘦𝘵 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘵𝘸𝘦𝘦ë𝘯 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥 𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘢𝘭, 𝘵𝘸𝘦𝘦 𝘱𝘢𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴. 𝘋𝘢𝘯 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘻𝘦 𝘣𝘦𝘪𝘥𝘦 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘬 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘶𝘳 𝘶𝘪𝘵. 𝘏𝘦𝘵 𝘨𝘢𝘢𝘵 𝘮𝘪𝘫 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘰 𝘻𝘦𝘦𝘳 𝘰𝘮 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘬𝘰𝘰𝘱𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘣𝘦𝘯𝘵 𝘢𝘭𝘴 𝘫𝘦 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘬𝘰𝘰𝘱𝘵."

 

Mister Shop is een zaak die met de klant meedenkt en de passie voor het werkt stroomt al jaren de aderen van Peter. Wie opzoek is naar een nieuw compleet kostuum, is bij Mister Shop aan het juiste adres.

Afbeelding verwijderd.Afbeelding verwijderd.