Hoe zou jij het Centrumplein graag zien?

Centrumplein gemeente Amsterdam

 

 

Op het Buikslotermeerplein is in de afgelopen jaren al veel veranderd en er gaat in de komende jaren nog veel meer veranderen. Bij Gemeente Amsterdam wordt nu gestart met werken aan de eerste ontwerpen voor het Centrumplein. Dit is het gebied dat ligt tussen het Stadsloket en ons winkelcentrum. Als buren van dit gebied zien wij natuurlijk graag dat dit een gebied wordt waar jij, onze trouwe bezoeker, graag verblijft.

Om erachter te komen hoe jij het Centrumplein graag zou zien, heeft Gemeente Amsterdam een vragenlijst gemaakt. Daarin wordt onder meer gevraagd naar jouw voorkeuren voor architectuur en buitenactiviteiten. De vragenlijst is in de vullen tot 15 augustus 2022, waarna zo veel als mogelijk met de voorkeuren rekening wordt gehouden bij het maken van het eerste ontwerp.

Vul jij de vragenlijst ook even in?

https://www.amsterdam.nl/projecten/buikslotermeerplein/nieuws/ontwerp-buikslotermeerplein/?utm_source=wcboventy&utm_medium=wcboventy&utm_campaign=wcboventy