"Ik kwam terug omdat ik Amsterdam -Noord echt miste"

Suzan in haar salon

Suzan zit nu 15 jaar met haar Cosmo Hairstyling Amsterdam-Noord in Winkelcentrum Boven 't Y en ze wil hier nooit meer weg.

"Ik heb 7 jaar eerst mijn eigen zaak in Lisse gehad. Ontzettend leuk gehad maar ik heb Noord altijd gemist. Ik ben zelf echt geboren en getogen in Noord dus ik bleef gewoon de gekke Amsterdammer in dat dorp. Dus toen de locatie in Amsterdam- Noord te koop kwam heb ik meteen gebeld!"

Er is meer reuring en gezelligheid in Noord volgens Suzan. Ook het diverse klantenbestand en de trouwe klanten maken het werk erg leuk.

"We hebben de echte Amsterdam Noord klanten; die komen 2-3 keer per jaar want die hebben niet veel te besteden. Maar als ze komen dan kiezen ze voor ons want wij leggen ze echt in de watten. Zij blijven echt trouw komen. En daarnaast de Cosmo klanten, vooral uit de nieuwbouwwijken die wat luxere behandelingen willen. Die mix van klanten maakt het zo leuk en een unieke kapsalon."

Cosmo Hairstyling Amsterdam-Noord zit al 35 jaar op het Buikslotermeerplein. Naast een groot vast klantenbestand trekt het nog steeds veel nieuwe klanten aan.

"We krijgen nu ook veel mensen uit de binnenstad in de salon. Het is hier lekker toegankelijk en makkelijk en goedkoop parkeren.