Een bruisend Buikslotermeerplein

Kind op speeltoestel

Het Buikslotermeerplein wordt in de komende jaren een bruisend stedelijk centrumgebied in Amsterdam Noord. Een aantrekkelijk en inspirerend cultureel aanbod mag dan niet ontbreken. Daarom willen we juist hier investeren in kunst en cultuur. Met evenementen en 3 nieuwe culturele organisaties willen we van het Buikslotermeerplein een levendig cultureel centrum maken voor alle Noorderlingen.

Museum of Our Food richt zich op eetculturen en de ontmoeting tussen kunst, geschiedenis en wetenschap. Museum of Dance Music telt als museum de nachtcultuur en elektronische muziek centraal. En Stadspodium Noord is een theatergezelschap gericht op taal, schrijvers en het gesproken, geschreven en gespeelde woord.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder in dit artikel. Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren met het Buikslotermeerplein, lees hier dan verder.