Denk mee over de toekomst van Boven 't Y

Boven 't Y logo

De komende maanden gaan we samen met Bureau Cosi aan de slag om de sociale merkstrategie van het Buikslotermeerplein vorm te geven. Een strategie waarmee we onze inwoners in de toekomst blijven verleiden om naar ons plein te komen. Hoe? Dat willen we graag met iedereen die betrokken is en wil zijn bij het centrum gaan bepalen. We willen jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan drie sessies waarin we samen met jullie aan de slag gaan om invulling te geven aan deze strategie.

Wat wordt er van jullie verwacht?

Aanwezigheid bij drie werksessies en vooral meedenken hoe we bezoekers kunnen verleiden en verblijden in het centrum Boven ‘t Y. Het programma voor jullie ziet er als volgt uit. 

PROGRAMMA

21 februari - Eerste sessie: Wie is onze doelgroep?

21 maart - Tweede sessie: Wat zijn de belangrijkste waarden die je als centrum wil uitstralen en waarmee je bezoekers wil verleiden?

11 april - Derde sessie: Hoe gaan we bestaande en potentiële bezoekers verleiden en verblijden?  

Op 17 mei organiseren we een bijeenkomst waarbij we op basis van bovenstaande traject de sociale merkstrategie en activatieplan presenteren waar we de komende jaren mee aan de slag gaan, een plan dat écht werkt

Meld je aan door een mail te sturen naar info@boventy.nl