Update huidige coronamaatregelen

Boven t Y

UPDATE 26 JANUARI 2022

Vanaf 26 januari mogen alle horecagelegenheden weer open. Wat fijn dat je weer een kopje koffie kan drinken of van een lunch kan genieten tussen het winkelen door. Er gelden nog wel maatregelen zodat de horeca veilig open kan. Draag een mondkapje bij verplaatsing in het restaurant en laat een geldige QR code zien.

We zien je graag snel in Winkelcentrum Boven 't Y genieten van je favoriete café en restaurant!

UPDATE 14 JANUARI 2022

Een stap in de goede richting; vanaf morgen, 15 januari, mogen alle winkels weer open, zonder afspraak! Ook de contactberoepen mogen het werk hervatten. Zeg je quarantainecoupe dus maar snel vaarwel.

Benieuwd naar de geldende regels bij jouw favoriete winkel? Neem een kijkje op de Facebook en Instagram pagina van de desbetreffende winkel en volg onze Facebook en Instagram.

Voor onze horecahelden blijven we natuurlijk duimen voor een snelle heropening, we denken aan jullie!

 

Onze winkeliers en horeca ondernemers staan ook deze lockdown weer voor je klaar. 

Het is je vast niet ontgaan dat alle niet-essentiële winkels en horeca t/m 14 januari de deuren moeten sluiten. Wij houden ons uiteraard aan de huidige maatregelen, daarom zijn de geplande activiteiten in het winkelcentrum geannuleerd. Verdrietig nieuws zo vlak voor de feestdagen. 

Diverse winkels bieden Click & Collect aan en ook afhalen blijft mogelijk bij de horeca. Zo heb jij al je inkopen voor de feestdagen op tijd binnen en steun je de lokale winkeliers. 

De essentiële winkels zijn geopend tot 20:00 uur. Bekijk voor de meest recente openingstijden de website van de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van alle initiatieven en acties van de winkeliers? Volg onze Facebook en Instagram en houd ook de social media van jouw favoriete winkelier in de gaten. 

Wees voorzichtig en denk aan elkaar. Wij zien je graag in Boven 't Y!