Noordspelen zaterdag 31 augustus

12:00
dansen

Coerver voetbal clinic (aanmelden verplicht, dat kan hier)

Professionele coaches van de Coerver academie komen op bezoek om je van alles te leren.

Tijd                       Leeftijd       
10:00-13:00         8-11 jaar

14:00-17:00         12-16 jaar

Basketbal
Test je basketbalskills bij ons basketbalveld! Doe mee en leer nieuwe dribbeltechnieken en schoten.

Hoelahoep
Hoe lang kun jij de hoelahoep om je middel houden? Ideaal voor plezier en beweging!

Luchtkussen
Spring, stuiter en speel op ons grote luchtkussen!

Jeu de Boules
Probeer je nauwkeurigheid te testen met een potje Jeu de Boules. Gooi de ballen zo dicht mogelijk bij het het kleine balletje en kijk wie het beste kan mikken.

Skippyballen
Spring je een weg naar plezier met onze skippyballen! Probeer een parcours af te leggen en kijk wie het verst kan springen.

Twister
Laat zien hoe flexibel je bent met Twister! Plaats je handen en voeten op de juiste kleuren zonder om te vallen. Een hilarische uitdaging voor iedereen.

4 op een rij
Strategie en geduld zijn de sleutel bij 4 op een rij. Probeer als eerste vier van je schijven op een rij te krijgen in dit reuze gezelschapsspel.

Laddergolf
Slinger de ballen over de ladders en scoor punten! Laddergolf is een leuk en uitdagend spel voor alle leeftijden, perfect om je doelgerichtheid te verbeteren.

Creatief Sporten
Combineer creativiteit en beweging! Doe mee aan unieke sportactiviteiten waarbij je niet alleen beweegt, maar ook je creativiteit de vrije loop laat. Denk aan schilderen terwijl je sport en andere leuke combinaties.

DAT!dansworkshops op het Buikslotermeerplein
Elke zaterdag 15:00 - 16:00

Volg elke zaterdag van augustus dansworkshops van DAT!docenten op het Buikslotermeerplein. Maak kennis met verschillende dansstijlen van Hiphop tot Modern en Latin. En werk aan je eigen moves! Aan het eind van de workshop laat je aan jouw publiek zien wat je hebt geleerd. Wil je meer informatie over DAT!? Check onze website www.datschool.nl

Dansvoorstelling op het Buikslotermeerplein
Zaterdag 31 augustus 16:00

Kom kijken bij de DAT!dansvoorstelling onder leiding van choreograaf Yarmill Kromhout op het Buikslotermeerplein. Geniet van het optreden van de dansers en gooi zelf ook de heupen los! Let's go!

Djenga
Stapelen maar! Bouw de hoogste toren mogelijk zonder dat deze instort. Djenga is een spannende test van hand-oog coördinatie en geduld.

Swingbal
Tijd voor een snel potje tennis zonder de bal kwijt te raken. Sla de bal rond de paal en probeer je tegenstander te verslaan in dit dynamische spel.

Cornhole
Gooi de zakjes in de gaten op het bord en scoor punten. Cornhole is een favoriet spel voor buiten dat eenvoud en plezier combineert. Probeer het uit en kijk hoe goed jouw gooi-vaardigheden zijn!

Zing en Swing - Feestelijke afsluiting
Afsluiting van de Noordspelen met Mega Disco Kindershows op een groot podium.

Kom ook en beleef al deze leuke activiteiten met je vrienden en familie!