Noordspelen zaterdag 17 augustus

12:00
skippyballen

Coerver voetbal clinic (aanmelden verplicht, dat kan hier)

Professionele coaches van de Coerver academie komen op bezoek om je van alles te leren.

Tijd                       Leeftijd       
10:00-13:00         8-11 jaar

14:00-17:00         12-16 jaar

Skaten
Kom langs en laat je skatekunsten zien! We hebben een veilige omgeving waar je kunt oefenen en nieuwe tricks kunt leren. Skates/boards en bescherming zijn beschikbaar, dus iedereen kan meedoen.

Hoelahoep
Hoe lang kun jij de hoelahoep om je middel houden? Ideaal voor plezier en beweging!

Luchtkussen
Spring, stuiter en speel op ons grote luchtkussen!

Jeu de Boules
Probeer je nauwkeurigheid te testen met een potje Jeu de Boules. Gooi de ballen zo dicht mogelijk bij het het kleine balletje en kijk wie het beste kan mikken.

Skippyballen
Spring je een weg naar plezier met onze skippyballen! Probeer een parcours af te leggen en kijk wie het verst kan springen.

Basketbal
Test je basketbalskills bij ons basketbalveld! Doe mee en leer nieuwe dribbeltechnieken en schoten.

Animal Riding
Maak een ritje op onze schattige dieren! Deze elektrische pluche dieren zijn leuk om op rond te rijden en perfect voor jongere kinderen.

Creatief Sporten
Combineer creativiteit en beweging! Doe mee aan unieke sportactiviteiten waarbij je niet alleen beweegt, maar ook je creativiteit de vrije loop laat. Denk aan schilderen terwijl je sport en andere leuke combinaties.

Circusbende
Slingerende ballen, vliegende acrobaten en vallende ladders. Circusbende komt weer naar het Buikslotermeerplein! Met een ladder-stuntman, een jongleur en drie acrobaten vertellen ze een verrassend en grappig circusverhaal voor alle leeftijden. 

Zaterdag 17 augustus 14.00 - 14.30 Collectif NousDeux

Soft Playground
Laat je kleintjes veilig spelen en ontdekken in onze Soft Playground! Deze zachte en kleurrijke speelzone is speciaal ontworpen voor jonge kinderen. Ze kunnen klimmen, glijden en kruipen door allerlei leuke obstakels, terwijl jij ontspannen toekijkt. Perfect voor urenlang speelplezier in een veilige omgeving.

Super Kids
Word een Super Kid in onze speciale avonturenzone! Kinderen kunnen hier deelnemen aan uitdagende en leuke activiteiten die hun vaardigheden testen en verbeteren. Of het nu gaat om het overwinnen van hindernisbanen, creatieve spelletjes, of teamwork uitdagingen, er is altijd iets spannends te doen voor de energieke en avontuurlijke Super Kids!

Twister
Laat zien hoe flexibel je bent met Twister! Plaats je handen en voeten op de juiste kleuren zonder om te vallen. Een hilarische uitdaging voor iedereen.

4 op een rij
Strategie en geduld zijn de sleutel bij 4 op een rij. Probeer als eerste vier van je schijven op een rij te krijgen in dit reuze gezelschapsspel.

Laddergolf
Slinger de ballen over de ladders en scoor punten! Laddergolf is een leuk en uitdagend spel voor alle leeftijden, perfect om je doelgerichtheid te verbeteren.

Dansworkshop

DAT!dansworkshops op het Buikslotermeerplein
Elke zaterdag 15:00 - 16:00

Volg elke zaterdag van augustus dansworkshops van DAT!docenten op het Buikslotermeerplein. Maak kennis met verschillende dansstijlen van Hiphop tot Modern en Latin. En werk aan je eigen moves! Aan het eind van de workshop laat je aan jouw publiek zien wat je hebt geleerd. Wil je meer informatie over DAT!? Check onze website www.datschool.nl

Djenga
Stapelen maar! Bouw de hoogste toren mogelijk zonder dat deze instort. Djenga is een spannende test van hand-oog coördinatie en geduld.

Swingbal
Tijd voor een snel potje tennis zonder de bal kwijt te raken. Sla de bal rond de paal en probeer je tegenstander te verslaan in dit dynamische spel.

Cornhole
Gooi de zakjes in de gaten op het bord en scoor punten. Cornhole is een favoriet spel voor buiten dat eenvoud en plezier combineert. Probeer het uit en kijk hoe goed jouw gooi-vaardigheden zijn!