Noordspelen vrijdag 16 augustus

12:00
circusbende

Skaten
Kom langs en laat je skatekunsten zien! We hebben een veilige omgeving waar je kunt oefenen en nieuwe tricks kunt leren. Skates/boards en bescherming zijn beschikbaar, dus iedereen kan meedoen.

Hoelahoep
Hoe lang kun jij de hoelahoep om je middel houden? Ideaal voor plezier en beweging!

Luchtkussen
Spring, stuiter en speel op ons grote luchtkussen!

Jeu de Boules
Probeer je nauwkeurigheid te testen met een potje Jeu de Boules. Gooi de ballen zo dicht mogelijk bij het het kleine balletje en kijk wie het beste kan mikken.

Skippyballen
Spring je een weg naar plezier met onze skippyballen! Probeer een parcours af te leggen en kijk wie het verst kan springen.

Circusbende
Slingerende ballen, vliegende acrobaten en vallende ladders. Circusbende komt weer naar het Buikslotermeerplein! Met een ladder-stuntman, een jongleur en drie acrobaten vertellen ze een verrassend en grappig circusverhaal voor alle leeftijden. 

Vrijdag 16 augustus 16.00 - 16.45 Collectif NousDeux en Trio Whip

Twister
Laat zien hoe flexibel je bent met Twister! Plaats je handen en voeten op de juiste kleuren zonder om te vallen. Een hilarische uitdaging voor iedereen.

4 op een rij
Strategie en geduld zijn de sleutel bij 4 op een rij. Probeer als eerste vier van je schijven op een rij te krijgen in dit reuze gezelschapsspel.

Laddergolf
Slinger de ballen over de ladders en scoor punten! Laddergolf is een leuk en uitdagend spel voor alle leeftijden, perfect om je doelgerichtheid te verbeteren.

Badminton
Kom en speel een spannend potje badminton! Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, er is plezier te beleven voor iedereen. Verbeter je slagtechniek en snelheid terwijl je geniet van dit snelle en leuke spel.

Swingbal
Tijd voor een snel potje tennis zonder de bal kwijt te raken. Sla de bal rond de paal en probeer je tegenstander te verslaan in dit dynamische spel.

Cornhole
Gooi de zakjes in de gaten op het bord en scoor punten. Cornhole is een favoriet spel voor buiten dat eenvoud en plezier combineert. Probeer het uit en kijk hoe goed jouw gooi-vaardigheden zijn!

Kom ook en beleef al deze leuke activiteiten met je vrienden en familie!