Tekenwandeling Liesje van den Berk

10:30
Wandeltocht

Zaterdag 29 juni gaan we de stadsnatuur tekenen aan de hand van korte tekenopdrachten en onder begeleiding van beeldend kunstenaar en docent Liesje van den Berk. We gaan kijken, maar ook voelen, luisteren en ruiken naar onze omgeving en leggen deze observaties met grafietpotlood vast op papier. We zien in een tekening wat de ogen en zintuigen van de ander waarnemen: de kleine bloemetjes tussen de stoeptegels of juist het ritme van de bomen. Tekenen en wandelen is een manier om de rijkdom van je omgeving te ervaren en contact te maken. Voor deze tekenwandeling is geen tekenervaring nodig. Voor het tekenmateriaal wordt gezorgd. 

Zaterdag 29 juni tekenwandeling met Liesje van den Berk
Inloop: 10.30  uur
Tijd: 11.00-13.00 
Afstand: ongeveer 3,5 km
Startpunt: Boekhandel van Noord, Buikslotermeerplein 70
Gratis