Movie Mania

 

 • Vanaf zondag 24 september: Speciaal tijdens de filmweken organiseert Winkelcentrum Boven ’t Y een digitale actie met de BigWinMachine. Tijdens de actieperiode mag je iedere dag gratis meedoen met je e-mailadres en maak je kans op mooie prijzen. Laat de slotmachine draaien op je mobiele telefoon of computer, bij een Jackpot kies je voor één van de prijzen waarop je kans wil maken. Iedere week worden de winnaars bekendgemaakt! Als je meedoet maak je automatisch kans op de hoofdprijs: Een weekend Movie Park Germany mét hotel overnachting voor het hele gezin!  Doe nu mee: Klik hier.
   
 • Zaterdag 30 september: Samen met de verschillende hulpdiensten zoals brandweer, ambulance en politie maken we een onvergetelijke en informatieve dag voor de bezoekers van winkelcentrum Boven ’t Y. Zo kunnen kinderen de voertuigen van binnen bekijken, een leuke foto maken in een voertuig of zich heerlijk uitleven in een springkussen. Ook de Kiddy Ride Police Patrol zal door het winkelcentrum rijden. Pas je op dat ze je geen boete geven? Meer informatie.
   
 • Zaterdag 7 oktober: Herinner jij het je nog? Dat de Hulk, ET, Superman, Batman, Spiderman en Captain America in Boven 't Y stonden? Goed nieuws, ze komen terug! Deze en nog veel meer levensgrote beelden staan verspreid door het winkelcentrum. 
   
 • Zaterdag 14 oktober: De Cinekid Opblaasbios is terug in Boven 't Y. Je vindt de bioscoop op het Horecaplein! Kijk gratis de leukste, grappigste en nieuwste korte films voor alle leeftijden.
   
 • Winkelcentrum Boven 't Y is het hart van het Cinekid Festival. Vanaf zaterdag 21 oktober zit de hele week vol met toffe filmvoorstellingen en meer! Meer info volgt.