Ontmoet de echte Paashaas en pimp een bloempotje

12:00
Paashaas

Vandaag, zaterdag 8 april, is de echte Paashaas in ons winkelcentrum. Hups, hups, hop daar komt dé enige echte Paashaas aan! Met zijn strikje, hoge hoed en mand vol eieren ziet hij er op z’n Paasbest uit. Als een konijn uit de hoge hoed zorgt deze knuffelkont voor een wonderlijke ontmoeting voor jong en oud. Hij zal jou entertainen en laat iedere voorbijganger stralen. Daarnaast deelt hij lekkere Paaseitjes uit. De Paashaas is door heel het winkelcentrum te vinden.

Op het Middenplein kun je bloempotjes pimpen. De potjes zijn al gevuld met leuke bolletjes, dus water geven en laten groeien. Je mag 2 potjes versieren en één bloempotje mee naar huis nemen. De andere potjes brengen wij naar een verzorgingshuis om de bewoners daar fijne Paasdagen te wensen.

Het knutselterras vind je op het Middenplein. Er zijn 200 bloempotjes beschikbaar, zorgt dat je op tijd bent, want  op=op!