Doe mee met Geer van Natuurbeheer

11:00
Geer van Natuurbeheer

Ga met Gerard de Vos mee op expeditie rond de wereld en ontdek samen meer over dieren, insecten, bomen, planten en wat je beter kunt doen om met de aarde om te gaan.
 

Zijn er veel kinderen aanwezig?
Dan speelt Geer het ‘WAAR/ NIET WAAR Spektakel’. Elk kind krijgt een strook met unieke (afscheurbare) tickets. Na elke vraag gaat er één ticket in een antwoordbak: waar of niet waar. Aan het eind van de vragenronde trekt Geer uit de bak met alle goede antwoorden een aantal prijswinnaars. Tegen inlevering van de laatste ticket krijgen alle deelnemers óók nog een leuk aandenken mee. Alle tickets, goed en fout, worden opgespaard en na een aantal shows gerecycled!
 

Zijn er even wat minder kinderen aanwezig?
Dan speelt Geer het ‘EXPEDITIE ONDERZOEK BASIS 0047’ (Bordspel XXL).
Een snel en spannend bordspel, goed te volgen door het publiek met maximaal 4 spelers tegelijk. Wie komt het eerste aan op de eindbestemming: Basis 0047? Geer stelt allerlei leuke en vooral leerzame A-B-C vragen over dier en natuur en klimaat. Met pionnen geven de kandidaten aan welk antwoord ze kiezen, juiste antwoorden geven 1 tot 6 stappen vooruit op het expeditieparcours. Dat kan nog wel eens spannend zijn: sommige vakjes geven vertraging maar er zijn ook vakjes de er voor zorgen dat de reis sneller zal gaan. Spannend tot het eind!

Geer is te vinden op het Middenplein. De spel quiz "De Grote Dier en Natuur Quiz is geschikt vanaf 7 jaar.