Delen

50 jaar mooie herinneringen!

50 jaar winkelcentrum boven 't y amsterdam noord buikslotermeerplein

Dit jaar bestaat winkelcentrum Boven 't Y 50 jaar. Natuurlijk gaan wij dit groots vieren met u. In de maanden september, oktober en november zullen er allerlei leuke jubileumacties plaatsvinden. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie mooie herinneringen, leuke anekdotes of andere verhalen hebben die gaan over ons winkelcentrum. Op deze manier willen wij, samen met u, de geschiedenis van winkelcentrum Boven 't Y in kaart brengen.

In een winkel zullen wij een expositie maken waarin al deze herinneringen samen komen, ondersteund met visuele dingen, zoals foto's. Daarnaast brengen wij een jubileumglossy uit waarin geselecteerde verhalen van u komen te staan!

Dus heeft u een mooi, grappig of interessant verhaal voor ons en misschien nog een paar foto's uit vervlogen tijden? Zet deze dan op onze Facebookpagina of zet uw verhaal  op papier en doe deze in onze brievenbus: Buikslotermeerplein 229.
Mocht dit niet haalbaar voor u zijn, neem dan telefonisch contact met ons op, wij zorgen er dan voor dat uw verhaal toch bij het bestuur terecht komt. Bel met 073-689 5367, wij helpen u dan graag verder.

Vergeet niet uw naam, adres en e-mailadres bij uw inzending te vermelden! We zijn benieuwd naar uw reacties.

Meer informatie
Heeft u vragen over deze actie, stuur dan een mail naar: info@boventy.nl of bel met 073-689 5367.