Delen

Kerstfeest

12:30
Kerstfeest op winkelcentrum Boven 't Y Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord

Vandaag staat het winkelcentrum helemaal in het teken van het kerstfeest.

De Kerstman zal wandelend over het gehele winkelcentrum samen met zijn elfje en de kerstvrouwtjes alle kinderen een handje schudden en een lekkere versnapering geven.

Ook dit jaar zal de mooi versierde zingende kerstboom weer de mooiste liedjes ten gehore brengen ter hoogte van De Douglas, terwijl een levensgrote sneeuwpop prachtige kerstmuziek ten gehore zal brengen op een dwarsfluit.

Het kersttreintje zal over het winkelcentrum rijden voor de kinderen. Om het feest compleet te maken loopt er een Charles Dickens orkest over het winkelcentrum die echte kerstnummers zullen laten horen.

 

Kerstman buikslotermeerplein amsterdam noord winkelcentrum boven t y  Kerstman buikslotermeerplein amsterdam noord winkelcentrum boven t y  Kerstman buikslotermeerplein amsterdam noord winkelcentrum boven t y