Delen

Bruna in Amsterdam Noord

Amsterdam noord Buikslotermeerplein Boven t Y - Bruna
Bruna is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven.

Openingstijden

Route en parkeren

Dichtstbijzijnde parkeergelegenheid:

Buikslotermeerplein 236-240
1025 GB AMSTERDAM
Nederland
Website
Telefoonnummer
Route naar het winkelcentrum
  • Bruna Top Tien: http://www.bruna.nl/brunatoptien
  • Elke zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
  • Kentekens overschrijven ook op Zondag!!
  • Wij verkopen ook Tabak, Lotto en Staatsloten!!
  • Naast BRUNA tevens PostNL agentschap!

Bruna BV is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven en onderscheidt zich door beleving en assortiment. Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, tabak, kansspelen en schoolartikelen voor de consument (B2C). Bruna is een landelijke multichannelretailorganisatie met ruim 340 winkels. De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868.

Bruna.nl

Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 250.000 boeken aan via haar website www.bruna.nl. Via de website zijn naast boeken en e-books ook wenskaarten en verschillende cadeauproducten verkrijgbaar

Bij bruna.nl bestel je snel en eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een door jou gekozen adres te laten bezorgen of in een Bruna-winkel naar keuze op te halen. Ook in de winkel is het mogelijk een bestelling te plaatsen op bruna.nl. Wanneer direct leverbaar kan je bestelling de volgende dag al bezorgd worden, thuis of in de winkel. De keuze is aan jou!

Bruna Zakelijk (BrunaZ.nl)

Voor zakelijke klanten is bijvoorbeeld de webshop BrunaZ.nl (kort voor Bruna Zakelijk) ontwikkeld. Wij zijn te vinden onder http://buikslotermeer-amsterdam.brunaz.nl/. Door Brunaz.nl te integreren met de 340 Bruna winkels wordt de zakelijke klant de unieke mix van een groot online assortiment met uitgebreide lokale service geboden (B2B).

PostNL Postkantoor in Bruna Buikslotermeer: Alle postzaken altijd in de buurt

Je kunt hier terecht om je post en pakketten af te geven. Post die je vandaag vóór 17.00 afgeeft, wordt de volgende dag bezorgd (NL). 

Hier zijn alle producten en diensten van PostNL beschikbaar zoals: Aangetekend post, Beltegoed kopen, Cadeaubon kopen, Enveloppen, Muntset, OV-chipkaart, Pakketten, Postzegels, Postbussen, Rouwpost, Spoedservice en Vispas. 

Daarnaast zijn producten en diensten van andere business partners verkrijgbaar, bijvoorbeeld het overschrijven van kentekens (ook op Zondag!). 

De openingstijden zijn gelijk aan die van de BRUNA. U herkent ons aan de oranje lichtbak aan de gevel.
 

Meer informatie over PostNL vindt u op www.postnl.nl