"Het is hier echt gezellig"

Mcdonalds

Sinds november werkt Eldin als restaurantmanager bij de McDonald's Amsterdam Buikslotermeerplein in Winkelcentrum Boven 't Y. Hiervoor stond hij al lange tijd in een filiaal in Enkhuizen.

"𝘐𝘬 𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘢𝘭 𝘴𝘪𝘯𝘥𝘴 𝘮𝘪𝘫𝘯 16𝘦 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘔𝘤𝘋𝘰𝘯𝘢𝘭𝘥'𝘴 𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘦𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘨𝘦𝘨𝘳𝘰𝘦𝘪𝘥 𝘵𝘰𝘵 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘢𝘶𝘳𝘢𝘯𝘵𝘮𝘢𝘯𝘢𝘨𝘦𝘳. 𝘋𝘢𝘵 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘤𝘰𝘰𝘭 𝘢𝘢𝘯 𝘔𝘤𝘋𝘰𝘯𝘢𝘭𝘥'𝘴; 𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘨𝘳𝘰𝘦𝘪𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘱𝘭𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘣𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘶𝘯 𝘮𝘦𝘥𝘦𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘳𝘴. 𝘎𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳 𝘩𝘢𝘥 𝘪𝘬 𝘯𝘰𝘨 2 𝘢𝘢𝘯𝘮𝘦𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘴𝘴𝘦𝘯. 𝘋𝘢𝘵 𝘷𝘪𝘯𝘥 𝘪𝘬 𝘸𝘦𝘭 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘦𝘳𝘨 𝘨𝘢𝘢𝘧, 𝘰𝘰𝘬 𝘰𝘮 𝘻𝘦 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘪𝘯 𝘵𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘦𝘯. 𝘡𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘭𝘦𝘳𝘦𝘯. 𝘋𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘪𝘴 𝘦𝘳 𝘦𝘯𝘰𝘳𝘮 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘦𝘯."

Na al die jaren werken in Enkhuizen is het wel heel anders voor Eldin in Winkelcentrum Boven 't Y.

"𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘸𝘦𝘭 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨. 𝘐𝘯 𝘌𝘯𝘬𝘩𝘶𝘪𝘻𝘦𝘯 𝘻𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘰𝘱 𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘶𝘴𝘵𝘳𝘪𝘦𝘵𝘦𝘳𝘳𝘦𝘪𝘯 𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘻𝘢𝘢𝘬. 𝘌𝘯 𝘩𝘪𝘦𝘳 𝘪𝘴 𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘱𝘶𝘣𝘭𝘪𝘦𝘬 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘭𝘰𝘰𝘱 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘸𝘦𝘭 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴. 𝘏𝘦𝘦𝘭 𝘦𝘳𝘨 𝘭𝘦𝘶𝘬 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘦𝘭 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘸𝘪𝘵𝘤𝘩."

Wat is jouw favoriet op het McDonald's menu?