Winkeliersvereniging positief

winkelcentrum buikslotermeerplein boven 't Y amsterdam noord

Net zoals veel winkels in het midden- en kleinbedrijf (MKB) hebben de ondernemers van ons winkelcentrum het de afgelopen jaren flink te verduren gehad. Toch is er sinds begin dit jaar een verandering te zien.

Voorzitter Aldo de Voogd van de winkeliersvereniging laat zien dat ondernemers weer vertrouwen hebben in de toekomst. In een artikel met De Echo vertelt hij hier wat meer over.

http://epaper.hollandmediacombinatie.nl/HMC/data/2017-07-19/html/WB/NRD/

In het kader hiervan zijn de meest zichtbare tekenen de verbouwingen van o.a. het voormalige V&D pand maar ook andere ondernemers hebben geïnvesteerd. Een voorbeeld is Van Haren met een prachtige nieuwe winkel, Pearle Opticiens die verbouwd heeft en een nieuwe Brood Cafe Noord. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Kortom, het winkelcentrum gaat weer leven.