Delen

U bent hier:

Vaderdag. Stoere workshops voor Pa!

12:00
Vaderdag. Stoere workshops voor Pa!

Doe mee, met of zonder kids.

18 juni zijn er allerlei stoere en spannende activiteiten te doen voor alle vaders in ons winkelcentrum.  Zo is er op het horecaplein een heuse roofvogelshow, op het middenplein een demonstratie woodcarven met Nederlands kampioen Sander Boom, ook kunt u hier  zien hoe een echte smid te werk gaat of hoe sigaren gemaakt worden door de enige echte vrouwelijke sigarenmaakster in Nederland.  Voor de AH staat een ouderwets palingrokerij en op het marktplein is een echte grillmaster aan het werk die aan u zijn BBQ-geheimen verteld. Het mobiele orkest De Flageolettes en een heuse Barista zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Wat is er te doen:

  • Roofvogelshow
  • Palingrokerij
  • Mobiele Smederij
  • Workshop Sigaren
  • BBQ demonstratie en proeverij
  • Woodcarver
  • Barista
  • De Flageolettes

Vaderdag. Stoere workshops voor Pa!

Vaderdag. Stoere workshops voor Pa!

Vaderdag