Delen

Sunway Inspirator voor raambekleding

Helpt de juist oplossing kiezen Scheltinga Wonen

Er zijn heel veel soorten raambekleding: van horizontale (houten) jaloezieën tot rolgordijnen en van Duette® Shades tot vouwgordijnen. En dan heb je nog een enorme keuze in materialen: van hout tot aluminium en de prachtigste stoffen. De SUNWAY® collectie biedt een grote keuze in materialen en stoffen: van transparant tot verduisterend, stoffen met een natuurlijke uitstraling en stoffen met bijzondere structuren. En natuurlijk in jouw favoriete kleur: naturel kleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten. Welk product en welk materiaal past in jouw interieur?

Selecteer je stijl
Maak kennis met alle mogelijkheden die SUNWAY® biedt. Met de handige inspirator selecteer je eerst de stijl die jou het meest aanspreekt. Vervolgens kies je het raamtype waarvoor jij raambekleding zoekt en welke functie deze moet hebben. Wil je bijvoorbeeld dat er licht doorheen komt of moet het juist

helemaal verduisteren? Daarna kun je kiezen uit drie populaire kleurgroepen en hoe je je raambekleding wil bedienen. Uit al jouw keuzes volgt een duidelijk overzicht met jouw inspiratie en wat het beste bij jouw interieur past.

Ga snel aan de slag en vind de raambekleding die bij jou past!

https://www.sunway.nl/blogberichten/sunway-inspirator/

U bent ook altijd welkom in onze winkel. Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies. Ook het meten en monteren kunnen wij voor u verzorgen.

In onze winkel kunt u de producten in het echt zien. 

Vanaf 1 april verhuizen wij bovendien naar onze nieuwe locatie op het Buikslotermeerplein, op nummer 137. Hier hebben wij een nog uitgebreider assortiment voor de inrichting van uw woning.

 

gratis
geldig t/m
De SUNWAY® Inspirator helpt jou de juiste keuze te maken in SUNWAY® raambekleding die perfect past in jouw woonstijl en bij jouw wensen.
advies sunway insprirator raambekleding