Delen

Korting plakken

korting plakken Etos

P(l)ak je korting!

Bij Etos kun je nu heel veel voordeel plakken. Met het geprinte of digitale stickervel profiteer je nu van kortingen tot wel 50%! Ren dus snel naar je dichtstbijzijnde Etos-winkel!

Kom van maandag 14 mei tot en met zondag 20 mei 2018 in de winkel je korting plakken! Met onze kortingsstickers krijg je korting op heel veel merkproducten, zoals Etos eigen merk of korting op een van je favoriete producten naar keuze. Dus pak je kans en plakken maar!

Hoe plak je mee?

De stickervellen worden huis-aan-huis verspreid. Heb jij geen stickervel in je brievenbus ontvangen? Dan kun je deze ook online downloaden, via de nieuwsbrief, digitale folder, of via de link hieronder. Neem jouw stickervel uitgeprint mee of laat deze op je telefoon zien bij de kassa. De stickers mogen maar één keer gebruikt worden en er mag maximaal 1 sticker per product geplakt worden. De stickers staan ook op onze facebook pagina, en kan je ze laten scannen via je telefoon...

https://www.facebook.com/etosbuikslotermeerplein/

https://www.etos.nl/binaries/content/assets/nieuws/stickeren-wk20-2018.pdf

 

stickers plakken
geldig t/m
p(l)ak je korting
Mega opruiming