Sky Watch

12:00
winkelcentrum boven 't y sky watch 20 september 2015 buikslotermeerplein

50 meter de lucht in!
Op zondag 20 september is er een heel bijzondere attractie in winkelcentrum Boven ‘t Y. Genodigden gaan met de Sky-Watch tot wel 50 meter omhoog. Zij genieten van een spectaculair uitzicht, zo zag je Boven ‘t Y nog nooit!

Wie gaan er mee?
De winnaars van de Valentijn- en Moederdag Facebookacties zijn  uitgenodigd, daarnaast krijgen de eerste 150 aanmeldingen op de Facebookpagina van dit evenement ook een gegarandeerde plaats!

Waar en wanneer?
De Sky-Watch staat opgesteld van 12:00 tot 17:00 uur op het parkeerterrein tegenover V&D. In het winkelcentrum delen mystery-guests tickets uit aan willekeurige mensen. Misschien behoort u tot één van de gelukkigen die ook mee omhoog mag.

 

 

Hieronder de actievoorwaarden voor alle deelnemers:

 

1. Algemeen
1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: ‘de Actievoorwaarden’) zijn van toepassing op de door Winkelcentrum Boven t Y georganiseerde Sky-Watch op 20 september 2015  (hierna: "deze Actie").
1.2 Door deel te nemen aan deze Actie, verklaart de deelnemer zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Actievoorwaarden.
1.3 Winkelcentrum Boven 't Y  is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze Actievoorwaarden gedurende de looptijd van deze Actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van redenen deze Actie te staken, indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat het winkelcentrum daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking, wijziging of aanpassing van de Actie, zal door het Winkelcentrum Boven 't Y bekend gemaakt worden via de website www.boventy.nl
1.4 Men kan alleen kans maken op deelname aan deze actie als men in het bezit is van een geldige ticket, welke worden uitgereikt aan deelnemers van de Facebookacties en op de dag zelf door een Mystery Guest.
1.5 Deze actie begint op 20 september 2015 om 12:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
1.6 Op deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actievoorwaarden of de Actie dienen te worden voorgelegd aan een bevoegde rechter.

2. Voorwaarden
2.1 Deelname aan deze Actie kan alleen met een geldig ticket en legitimatiebewijs.
2.2 De minimale leeftijd om deel te nemen aan deze Actie is 12 jaar van wie de minimale lengte 120 cm moet zijn.
2.3 Kinderen vanaf 12 jaar worden alléén toegelaten onder begeleiding van een volwassene.
2.4 Toegang tot de Sky-Watch wordt ten alle tijde geweigerd indien er sprake is of het vermoeden bestaat van alcoholmisbruik en/of drugsgebruik.
2.5 Bij deelname aan deze Actie dienen de veiligheidsinstructies ten alle tijde in acht worden genomen.
2.6 Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
2.7 Winkelcentrum Boven 't Y is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deelnemers niet conform deze Actievoorwaarden handelen, dan wel zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot deze Actie.

3. Publiciteit
3.1 Deelnemers aan deze Actie geven winkelcentrum Boven 't Y toestemming om gefotografeerd te worden en eventuele foto’s en hun namen te gebruiken voor promotionele activiteiten. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden en men heeft geen recht op financiële vergoedingen.

4. Klachten
4.1 Klachten omtrent deze Actievoorwaarden en deze Actie kunnen worden ingediend bij de organisatie WinkelcentrumPromotie B.V. - www.winkelcentrumpromotie.nl gevestigd te Rosmalen.

Sky Watch winkelcentrum boven 't y buikslotermeerplein amsterdam noord 20 september 2015